ИЗЧИСТИ ГО! ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА ОТ БЯЛО

петна

Изчисти го! Премахване на петна от бяло

Обичате бели дрехи, но избягвате да ги купите, защото не знаете впоследствие как да се избавите от петната върху тях? Не се отказвайте от удоволствието да носите бели дрехи! С кислородния стик за премахване на петна от ТианДе няма да виждате вече петна върху бялото!

Стикът за премахване на петна е разработен на основата на активен кислород, фитоензими и зеолити, които ефективно премахват петната. В същото време нежно се отнасят към тъканите без да повреждат влакната.

СТИК ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА С КИСЛОРОД

стик

Кислородната белина е съвременен почистващ продукт, включващ съединения на природни кристали на сода и водороден пероксид. При взаимодействие на белината с водата се освобождава така наречения активен кислород, чиито йони буквално „атакуват“ молекулите на замърсяванията. С други думи активният кислород окислява органичните съединения, натрупани в местата на замърсяване, и те преминават във водния разтвор. Стикът буквално „извежда петната с чистата вода“!

пране

Състав

Кислородната белина се смята за един от най-екологичните избелващи продукти, тъй като при разлагане се отделят вещества, които не замърсяват околната среда: вода, сода и кислород. Кислородната белина напълно се изплаква от тъканта, не оставя следи от химикали върху дрехите и кожата и не вреди на здравето!

Още един работещ компонент се явяват ензимите. Това са органични вещества от протеинов произход, може да се нарече своеобразна биодобавка за пране. От гръцки език en – „вътре“ и zyme –„мая“. Благодарение на състава си от аминокиселини ензимите осигуряват ефективно премахване на трудните за отстраняване биозамърсявания.

Ензими

Зеолитите, които са в състава на стика за премахване на петна, имат пореста структура. Порите са с молекулен размер и като гъба поглъщат солите от водата, омекотяват я.

За подсилване на ефекта в състава на продукта е добавен TAED – това е активатор на пероксидната белина, който отлично работи при 40 ºС. Съвременната мода, синтетичните платове, боядисаният текстил, намаляването на разходите на енергия – всичко това води до стремежа да се повиши ефективността на избелване при по-ниски температури. Това е мястото, където TAED активаторите са идеални.

В основата на кислородния стик има анионни повърхностни активни вещества, които са разрешени при производството на екопродукти. Анионните ПАВ премахват статичното напрежение, осигуряват на тъканите мекота и лесно гладене.

бяло

Кислородният стик за премахване на петна не съдържа фосфати, хлор и парабени. По много характеристики отговаря на най-високите изисквания, които се прилагат към продуктите за екосертификация.

Всички компоненти, които са в състава на стика, са напълно биоразградими, което означава, че са безопасни за околната среда.

Универсалният кислороден стик е разработен за бързо и ефективно премахване на упорити и дори застарели петна. Подходящ е за цветни и бели дрехи.

цветно

Съвсем скоро идва любимото за всички време от годината – лятото. А белият цвят през летния сезон е неизменен фаворит! Не се притеснявайте да се обличате с бели дрехи, тъй като ви имате великолепния стик за премахване на петна!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК