НА ПОЧИВКА ЗАЕДНО С ОХЛЮВИ

охлюви

На почивка заедно с охлюви

На летището една жена разказа на друга, че навсякъде носи охлюви със себе си. И на работа ходи с тях, и на почивка също пътувала с тях. А защо не, охлювите прекрасно се побират дори в ръчния багаж.

Тази история напълно може да ви се стори сюрреалистична, но когато разказвачът извадил от чантата си крем в малко пакетче, безумните мисли на събеседника утихнаха и се усмихна.

Ах, какви са тези охлюви!

Така се запознали едни от нашите клиенти. До ден днешен са приятели!

клиенти

Какъв е този продукт – „охлюв”?

Това е крем, създаден на основата на естествен муцин от охлюви. И, между другото, това не е един крем. „Охлюв” – това е цяла серия от ефективни средства, които са подходящи както за млада, така и за зряла кожа.

охлюв

Каква е тайната на муцина?

Молекулата муцин от химична гледна точка се явява гликопротеин (протеин + въглехидрати). Техните молекули са подобни на микроскопични четчици: основата се състои от протеини – аминокиселини и пептиди, а нишките – от захариди.

Протеиновата част на муцина от охлюви (аминокиселини, пептиди) подхранва кожата, спомага за синтеза на съединителната тъкан, активира процесите на обновяване на клетките, забавя стареенето на кожата.

Захаридите на муцина отлично хидратират кожата, повишавайки нейния тургор, изглаждат фините бръчки, а също така оказват антиоксидантна защита.

Микроскопичните четчици на муцина са потопени в смес от полезни вещества, сред които:

  • Алантоин – отговаря за регенерацията на клетките, омекотява роговия слой, спомага за премахването на мъртвите клетки.
  • Бактериофаги – естествени биологични ограничители на растежа на бактериите, имунната система ги използва като оръжие срещу патогенните микроорганизми.

По този начин муцинът осигурява:

  • Регенерация – спомага за обновяването на клетките, бори се с несъвършенствата по кожата;
  • Подмладяване – изглажда бръчките, забавя появата на нови, повишава тургора;
  • Защита на кожата – съдържа антиоксиданти, които защитават от окислителния стрес, подсилват механизма на защита от бактерии.

В серията ще откриете следните продукти:

  1. Подмладяващ крем-бустер за ръце с охлювен муцин.
  2. Възстановяащ тоник с охлювен муцин.
  3. Маска мулаж за лице с охлювен муцин.
  4. Многофункционален крем за очи с охлювен муцин.
  5. Многофункционален крем за лице с охлювен муцин.

Между другото, кремовете за очи и за лице са в удобна опаковка (саше) с дозатор. Точно заради това „охлювите” може да ги поберете на всяко място, дори в най-малката чанта!

А вие запознати ли сте с „охлювите”?

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК