НОВИ ПРОДУКТИ ЗА ЛЯТОТО ОТ ТИАНДЕ

лятото

Нови продукти за лятото от ТианДе

Ето че и лятото идва! Колко време го чакахме! Заради този прекрасен повод компания ТианДе насрочи пускането на най-горещите, ярки и невероятни нови продукти.

Колко са готини! Направо искате веднага да ги пробвате! А защо и не?

Ще ви разкажем по-подробно за нашите нови продукти.

Към декоративната козметика на ТианДе се присъединиха най-шикозните, най-комфортните и най-сочните гланцове за устни. Между другото, сочни на квадрат!

Как ли е възможно това? Ето така.

гланц

Сочността на гланцовете от ТианДе не се крие само в блясъка, абсолютно комфортната текстура на продукта, която визуално придава обем на устните. Тя се крие още и в дълбокия, наситен аромат!

Гланцът за устни „Ягода“ ще ви пренесе в първите дни на юни, когато настъпва истинският сезон на тези сочни плодове. Ягодите са навсякъде! На малкия зеленчуков пазар, в менюто с коктейли на всяко лятно кафене, в нотките на парфюма на модерните жени!

ягода

Някои хора асоциират този аромат с ягодов сладолед или плодова дъвка. За други той предизвиква трепетно усещане за романтична вечер край брега на морето с бутилка шампанско и сочни ягоди.

А за някои аромата на ягода ги връща към детството – бабиното сладко или мамините компоти.

Яркият аромат на диня в гланца за устни „Диня“ олицетворява обаянието на летните дни и настъпването на ранната есен. Той ни напомня за най-прекрасните и топли летни дни през август.

диня

Август е удивителен месец, нагрят от слънце, ласкав, меланхоличен и толкова сладък, защото точно през август започва сезона на сочните и зрели дини!

Звънка, сочна, хрупкава, искряща, лека и сладка – динята с причина се явява най-яркият компонент за атмосферни и повдигащи настроението козметични продукти.

Ако следите модата, то със сигурност знаете, че сега са модерни гъстите момчешки вежди, сресани нагоре. Много лесно може да оформите такива вежди, ако имате сапун за вежди! Да, прочетохте много добре, сапун. И сега има такъв продукт в асортимента на ТианДе!

сапун за вежди

Сапуна за вежди буквално ще намести косъмчетата, където вие искате да ги закрепите здраво. С негова помощ може да придадете на веждите всяка, дори сложна, форма, от която се нуждаете.

Сапуна за вежди:

  • Моделира формата на веждите;
  • Разделя косъмчета;
  • Фиксира дори най-непослушните от тях;
  • Придава яркост на пигментираните продукти, нанесени под сапуна;
  • Увеличава дълготрайността на грима на веждите.

Сапуна за вежди от ТианДе има в състава си кокосово масло, захароза и кондиционер. Тези компоненти не оставят белезникаво покритие след изсъхване, а също така се грижат за косъмчетата (хидратират и подхранват).

И, разбира се, най-дългоочакваният нов продукт – палитра за грим! Два вида! Абсолютно различни, абсолютно шикозни! С тях може да нанасяте грим по всяка техника и във всякаква вариация. Компактната палитра съдържа в себе си девет прекрасни оттенъци. Това е микс от сатенени сенки и сенки с блясък.

сенки

Ярки, сочни или тъмни и дълбоки – комбинацията от нюанси просто е невероятна! Всичко, което трябва да направите, е само да ги нанесете върху клепачите и да засияете!

Между другото, създадохме цветови съчетания за всеки цвят на кожата и за всеки тип око. Но за това ще ви напишем в друга статия!

А сега нека новите продукти да са ви в ръцете и бързо да нанесете най-желания и най-красивия грим през лятото!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК