ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА НА ГОРСКИТЕ РАЗХОДКИ

разходки

Откриване на сезона на горските разходки

Топлата пролет те привлича за разходки в гората или в парка. Но не сте сигурни, че ще оцелеете след тази разходка заради проблеми с краката?

Не се притеснявай! Има продукти, които ще ви помогнат да се чувствате комфортно по време на дълги преходи. Ще ви разкажем за двата продукта с прекрасен състав.

ЕМУЛСИЯ ЗА КРАКА „ГОРСКА РАЗХОДКА“

Събрахме най-силните природни „венотоници“ и ги обединихме в състава на емулсията от серия Dr. Taiga. Родината на много от тях е сибирската тайга, която е известна със суровите си условия: температурните промени практически достигат 100 градуса! Само най-силните и приспособими растения могат да оцелеят. С всяко следващо поколение те става по-издръжливи и по-издръжливи. В тайгата може да откриете наистина уникални растения, които притежават истинска целебна сила. Тайгата е доктор, с чиято сила се справяме с много заболявания.

Благодарение на активния си състав емулсията помага да се намали капилярната мрежа и да се защити от нейната поява.

емулсия

Активните компоненти помага „да се раздвижи кръвта“ и по този начин подобряват кръвообращението на тъканите. За да се предотврати появата на отоци и чувството на тежест в краката вечер, нанесете емулсията върху проблемните зони сутрин. Също така нанесете емулсията сутрин, ако през деня планувате разходка. Тя може да се нанася допълнително и по време на дълги разходки, за по-добър резултат.

Състав на продукта

Емулсията представлява комбинация от най-силните „капилярни“ и „венозни“ компоненти, които премахват тежестта и отоците в краката.

Екстракт от цвят на конски кестен – мощен „венотоник“, намалява пропускливостта на капилярите, намалява отоците

Екстракт от кората на бяла върба – благоприятно влияе на вените, премахва умората

Екстракт от глог – подобрява кръвообращението, намалява отоците

Терпентин – подобрява кръвообращението в тъканите, подсилва обменните процеси в клетки

Алувиална кал – възстановява еластичността на кожата

Метилсалицилат – облекчава дискомфорта в мускулите, намалява напрежението и умората

ИДЕАЛНАТА ДВОЙКА

За идеален резултат и здрави крака използвайте емулсията в комбинация със „Славитон“! Фитогелът „Славитон“ закрепва резултата и оказва профилактично действие.

славитон

Фитогелът „Славитон“ се използва при разширени вени, съдови „звездички“, тежест в краката.

В неговия състав има венотоници и антикоагуланти. Венотониците укрепват съдовите стени и нормализират пропускливостта на вените, докато антикоагулантите разреждат кръвта, като подобряват кръвотока и защитават от образуване на тромби.

Природните венотоници в състава на „Славитон“:

Екстракт от конски кестен – източник на есцин – той свива броя на порите и техния диаметър, намалявайки пропускливостта на съдовете. Благодарение на това отокът и тежестта в краката изчезва, подобрява се кръвообращението.

Екстракт от червени водорасли. В състава на екстракта има полизахариди „ксилани“, които повишават еластичността на съдовите стени, усилвайки производството на колаген. Подобрява микроциркулацията и лимфотока. Намалява отока.

червени водорасли

Екстракт от жълт кантарион. В състава на екстракта има витамин P – той укрепва венозните стени и клапани, намалявайки пропускливостта на съдовете.

Екстракт от хамамелис – източник на танини, намалява пропускливостта на съдовете.

Природните антикоагуланти в състава на „Славитон“:

Екстракт от конски кестен – компонент, който намалява повишеното съсирване на кръвта и защитава от образуване на тромби

Екстракт от хмел – източник на фитоестрогени, отговаря за намаляване на съсирването на кръвта и защитава от образуване на тромби.

хмел

Използвайте тези два продукта и ще можете спокойно да си позволите дълга разходка под топлите пролетни лъчи на слънцето!

Не се отказвай от това удоволствие!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК