ПРЕПОРЪКИ ПРИ ПОДАГРА С ПРОДУКТИ TIANDE

подагра

Препоръки при подагра с продуктите на TianDe

Подаграта е често срещана сложна форма на артрит, която може да засегне всеки. Състоянието се характезира с остра болка, подуване и зачервяване на ставите (най-често засегната е ставата в основата на палеца на крака). Вижте кои продукти на TianDe ще ви помогнат.

Курсът за един месец включва:

 1. Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник (Код: 123918) – една опаковка.Прием: по 1 чаша чай сутрин по време на хранене.
 2. Прочистващ фиточай за бъбреци (Код: 123922) – една опаковка.
  Прием: по 1 чай вечер по време на храна.
 3. Детоксикационен пластир за крака (Код: 41314 или Код: 41328) – 30 опаковки.
  Приложение: Поставят се на ходилата по посочения на опаковката начин, като при подагра се поставят малко по-нагоре към пръстите, за да може пластирът да обхване биологично активните точки, които са проекция на бъбреците. Препоръчително е да се постават вечер между 21:00 -22:00 часа. Отстраняват се на сутринта.
  Минималният курс за прилагане на пластирите е 21 дни, а за програмата се препоръчва поне 30 дни.
 4. Пластир за тяло „Яощен Форте“ (Код: 30111) – 3 опаковки
  Приложение: Изрязва се парче с размер 2/2 см. и се залепя на биологично активната точка Юн цюань (вижте на схемата по-долу).  За по-добро действие на пластира, преди поставянето му, натиснете с палец 25 пъти точката Юн цюань, така тя се активира. Минималният курс за прилагане на пластирите е 21 дни, а за програмата се препоръчва поне 30 дни.
 5. Пластири за тяло „Чжуйфен Форте“ (Код: 30106) – 2 опаковки
  За да може да се понижи болката и да се ускори процесът по подобряване на състоянието. Залепете върху горната част на стъпалото лентичка от пласира Чжуйфен.
 6. Цитрокалцевит (Код: 113004) – 2 опаковки
  Прием: 2 пъти по 2 таблетки на дена.
 7. Вода – минимум 33 мл. на килограм тегло.
  Ако усетите повишена болка от прилагане на пластира за детоксикация, увеличете приема на вода.

 

ЗА ПРОДУКТИТЕ

Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник.

Билките, които влизат в състава на фиточай с горска върбовка и блатен петолистник, оказват терапевтично действие върху остри и хронични възпалителни заболявания на пикочния мехур, на простатната жлеза, при първи и втори стадии на аденом на простатата и хронично възпаление на пикочния канал.

Освен това оказват въздействие върху възпалителни процеси на пикочната система. Основната съставки във фиточай е горската върбовка. Интересно е, че на Изток името на тази билка е Иван-чай, а на английски език е fireweed (огнена трева), което отразява способността й да расте по местата, където е имало пожар. В народната медицина горската върбовка се използва като противовъзпалително средство за лечение на болестите на гърлото, стомаха, червата, бъбреците, простатата и пикочния мехур. Отвара от горска върбовка се използва при главоболие, безсъние, малокръвие, вътрешни кръвотечения. Официалната медицина признава, че веществата, които се съдържат в нея, са способни да се борят с тумори на простатата и заболявания на пикочополовата система.

Прочистващ фиточай за бъбреци

Билките, които влизат в състава на продукта, ускоряват процесите на самоочистване на организма, способстват за извеждането на излишните течности и шлаки, ликвидират отоците и регулират работата на бъбреците и пикочния мехур. Нормализирайки водния баланс на организма и ни избавят от излишните килограми.

Билката император на този чай има деуретично действие. Прилага се при бъбречнокаменни болести, холецистит, подагра, остри и хронически заболявания на бъбреците, отоци от различен произход (в т.ч. и при сърдечна недостатъчност), церебрална атеросклероза и хипертония, която съпровожда нарушаването на функциите на черния дроб и бъбреци.

Детоксикационен пластир

Изключително мощно средство, което извежда солите на пикочната киселина извън тялото. Детоксикационният пластир изтегля токсините.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК