ПРОГРАМА „ЛЕКОТА НА ДВИЖЕНИЕТО“

Програма Лекота на движението

Програма „Лекота на движението“

Активните компоненти на средствата, включени в програма „Лекота на движението“, ще помогнат за възстановяване на пълната мобилност и удължаване на дейността без дискомфорт. Навременното укрепване на ставите ще помогне да се предотвратят проблеми на опорно-двигателния апарат като цяло!

Дискомфорт и подуване в ставите, които чувствате дори в покой, скованост на движенията и намалена двигателна активност, хрускане и сковаване… „Въртене“ на коленете, „умора“ в долната част на гърба, ставите болят и помрачават всяко движение. Някога изпитвали ли сте тези симптоми? Със сигурност мнозина ще отговорят с „да“!

Проблемите със ставите са сред най-често срещаните оплаквания за съвременен човек. Много асоциират тези проблеми само с коленете, забравяйки за гърба, врата и т.н. В идеалния случай, ставите са предназначени за продължителна безпроблемна работа, но поради много причини тези „надеждни устройства“ понякога се предават. Парадоксално е, че причината може да бъде както прекомерна активност, така и бездействие. Според статистиката, повечето заболявания на опорно-двигателния апарат се проявяват при жените, при хора с наднормено тегло, при възрастни хора, при спортисти и такива, които извършват тежък физически труд.

Този проблем започнва все по-често да се проявява при по-млади и по-млади хора. Голяма част от хората се нуждаят от допълнителна подкрепа за решаване на ставни проблеми или за предотвратяване на появата им. Специално за тези, които искат да удължат активния си живот и да забравят за проблемите със ставите, ТианДе разработи невероятната програма „Лекота на движение“.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ – за облекчаване на дискомфорта

ЕТАП 2 ЗАКРЕПВАЩ  ( продължителност 30 дни )
ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Препоръчителни продукти, които да добавите към програмата по желание. 

 

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК