ПРОГРАМА „ПОДКРЕПА ЗА „ВТОРОТО СЪРЦЕ“ – ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА“

Подкрепа за второто сърце простатната жлеза

Програма „Подкрепа за „второто сърце“ – простатната жлеза“

Активните компоненти, включени в програма „Подкрепа за „второто сърце“ – простатната жлеза“ от ТианДе, са насочени предимно към намаляване на възпалителните процеси в тялото и организма. Редовните здравни грижи ще осигурят на мъжа благополучие, висока емоционална и сексуална активност, както и избягване на много от нежеланите, но появяващи се, проблеми, включително и тези, които възникват с възрастта.

Безспорно за всеки мъж е важно да успява във всяка една сфера на живота. За да успява, обаче, е необходимо да бъде здрав, да бъде работоспособен, да има добра сексуална активност и добро настроение.

Какво е необходимо за това?

Активен начин на живот, хранителна култура, чести посещения при личния лекар и редовни профилактични прегледни. На теория това е известно на много хора, но само със знанието, че трябва да се прави, не е достатъчно.

В повечето случаи рано или късно мъжът осъзнава, че е по-добре да обърне внимание на здравето си, отколкото да се справя със ситуацията по-късно, което ще коства повече финанси, време, нерви и т.н. Наистина има осъзнатост, но тенденцията мъжките заболявания да се увеличават с времето се затвърждава.

Защо е така?

Често мъжете смятат, че проблемите с простатната жлеза, импотенстност, безплодие и други неприятности се появяват само при по-възрастните.

Задавали ли сте си въпроса защо има повече кабинети за женски консултации, а мъжките са доста по-малко? В 90% от случаите, посещенията за консултация с лекар, са от мъже, доведени от жени! Както отбелязват експертите, често дамите знаят за проблемите на своите „силни половинки“ много повече от тях самите! Колкото и да е странно, поддържането на доброто здраве на силните половинки, зависи повече от жените до тях.

През последните няколко години, обаче, мъжете стават все по-активни, започват да четат и да се интересуват повече за здравето си. И да, всичко това е така, но от теорията до практиката най-често минават поне две години. А нужда от помощ има може би точно сега!

Етап 1 – задължителен
Продължителност – 30 дни

Етап 2 – закрепващ
Продължителност – 30 дни

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА КОМБИНАЦИЯ
НАПИТКИ

 

 

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК