ЕФЕКТЪТ НА ЗМИЙСКАТА МАС

змийска мас

Ефектът на змийската мас

Трудно е да повярвате, че много от нас биха искали лично да се запознаят с люспестото животно, наречено змия. Хората се боят от тях и не напразно. Влечугите определено не притежават лек характер и изглеждат, меко казано, ужасяващо, особено когато отворят уста.

Въпреки това, много жени завиждат на змиите и си мислят следното: „Искам да притежавам такава грация и способност да премахвам старата кожа и отново да бъда млада.”

ОБНОВЯВАНЕТО НА КОЖАТА

змия

Епидермисът на зрялата кожа на жената се обновява средно за 1,5-2 месеца. С възрастта този цикъл само се удължава. За пълното обновяване на кожната покривка на змиите им трябва само 21 дни. След тези дни тя просто изпълзява от своята стара кожа и се появява пред света млада и свежа, както при раждането.

Всички знаят, че източник на младостта на кожата е обновяването и колкото по-бърза е регенерацията на клетките, толкова по-дълго кожата остава красива и еластична.

„ЗМИЙСКА” СЕРИЯ

Компания ТианДе предлага в „змийската” серия продукти за грижа на лицето, косата, ръцете и краката. В основата на серията има уникален компонент – масло от змията мамуши. И разбира се, всички продукти от нея са с насочено действие – ускорена регенерация на кожата.

Змията мамуши е най-отровната змия в Япония. Нейната дължина достига до 81 см. Среща се на различни места, включително блата, ливади, открити гори, каменисти склонове и планини.

Маслото от змията мамуши е източник на жизнено необходимите за нашия организъм полиненаситени мастни киселини омега-3. Човешкият организъм не е способен да ги произвежда сам и може да ги получи само отвън – от храната и козметиката. Тези мастни киселини играят важна роля в много жизнено важни биохимични процеси, оказвайки значително влияние на здравето и красотата на човека. Като цяло, омега-3 отговарят за строителството на клетъчната мембрана, стимулират производството на колаген и еластин, защитават кожата от разрушителното въздействие на свободните радикали и ултравиолетовите лъчи.

крака

В очакване на „сезона на сандалите” решихме да ви разкажем за продуктите от тази серия, които са подходящи за грижа на краката.

ПИЛИНГ

И така, продукт № 1 за почистване на стъпалата от вроговените люспи – пилинг със змийска мас. На пръв поглед желеобразният пилинг изглежда обикновен, но това е само на пръв поглед! В неговия мощен състав има змийска кожа и мас и великолепна комбинация от не по-малко ефективни компоненти.

Например, плодовите киселини отлично разтварят междуклетъчните връзки на вроговените клетки, помагайки за нежното им премахване и ускорявайки процеса на обновяване на кожата. А аминокислините на колагена се грижат за тонуса и гладкостта, премахват бръчките и повишават хидратацията.

пилинг

Другите компоненти оказват заздравяващо, омекотяващо, изсветляващо действие.

След премахване на вроговените люспи дори много грубата кожа мигновено се изглажда, става мека и по-светла. Видимо се подобрява релефа й и тя придобива добър вид като след SPA процедура. Възстановява се и хидролипидната бариера, а също така се повишава ефективността на следващите продукти.

КРЕМ ЗА КРАКА СЪС ЗМИЙСКА МАС

Кремът дълбоко подхранва кожата, а също така отлично я дезодорира. Помага за ускоряването на клетъчния метаболизъм, подобрява микроциркулацията. След нанасяне кожата става гладка, хидратирана, без пукнатини и мазоли, а усещането за свежест и лекота в краката се запазва за дълго време.

крем

В състава на крема има змийска мас, алантоин, борнеол. Змийската мас е известна със своето съдържание на омега-3 мастни киселини, които не се синтезират в организма на човек, но се явяват незаменими в процеса на образуване на нови клетки. Алантоинът е високоефективен продукт за омекотяване и изглаждане на кожата. Също така той осигурява клетъчното възстановяване и защита. Борнеолът, или индийският камфор, тонизират кожата, регулират работата на потните жлези, притежават дезодориращ ефект.

Кремът просто е идеален за всекидневна употреба!

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА СТЪПАЛА

Кремът възстановява роговия слой след педикюр, отлично подхранва кожата. Освен това, омекотява сухите мазоли и спомага за заздравяването на напуканите пети. Както вече споменахме, змийската мас създава филм върху кожата. Така и кремът за стъпала е запазил тази функция и, създавайки такъв филм, възпрепятства загубата на влага и предпазва „от запушване” с прах петите. Редовната употреба на крема ще възвърне на кожата еластичността, мекотата и гладкостта. Вече няма да се притеснявате от подуване, когато си обувате чорапи!

възстановяващ крем

Сред активните компоненти на крема има вече познатите за вас съставки – змийска мас и алантоин. Също така в състава на крема присъства витаминът на красотата (витамин Е), който се явява мощен антиоксидант, защитаващ кожата от атаката на свободните радикали и преждевременно стареене.

ПРОФИЛАКТИЧЕН КРЕМ ЗА КРАКА СЪС ЗМИЙСКА МАС

Профилактичният крем дарява свежест на кожата и й осигурява дълбока хидратация. Змийската мас присъства и тук, както и най-известният и ефективен омекотяващ компонент – алантоин, индийски камфор, витамин Е и ментол. Между другото, именно ментолът дарява усещане за прохлада, това се случва заради стимулацията на студовите рецептори на кожата.

профилактичен крем

В резултат кожата става мека, гладка и хидратирана за дълго време. Още след първото нанасяне пукнатините и грапавините са по-слабо изразени. Бързо премахва раздразнението, прекаленото потене и неприятната миризма.

Обърнете внимание на нашите съвети и по-скоро пробвайте серията с характер!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК