КАМПАНИЯ НА ТИАНДЕ – ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ГОРАТА!

Кампания на ТианДе

Кампания на ТианДе – да се грижим за гората!

Засаждането на дървета е един от най-лесните, но и ефективни начини да подобрим света, в който живеем. Дърветата създават въздуха, който дишаме, и филтрират замърсяването. Освен това са красиви и зелени. Доказано е, че правят хората по-спокойни и здрави. Но това не е всичко –  да засадиш дърво и да оставиш следа е емоция, която всеки човек заслужава да изпита. Поради всички тези причини ТианДе създаде своята кампания.

Това е поредният проект на компанията, който дава възможност на хиляди хора да подпомогнат засаждането на дървета. Купувайки продукт от серията „Екосфера“, всеки внася своя принос за засаждане на иглолистни дървета.

Дърветата са белите дробове на планетата. За да запазим нашия дом здрав, чист и красив, всички ние трябва да обединим сили и да подпомогнем за запазването на горите.

Закупувайки продукти „Екосфера“, вие не просто помагате за засаждането на дръвчета, но и внасяте природата в своя дом. Продуктите от серията са напълно изчистени от вредни съставки, помагат ви със силата на природата да почиствате дома си. Особено подходящи са за всички хора, които ценят своето здраве, за хора с малки деца и домашни любимци, хора с астма и алергии.

Продукти, които подпомагат невероятната кампания на ТианДе:

1.Универсален перилен препарат.

Универсален перилен препарат от ТианДе се грижи както за вашите дрехи, така и за планетата. За разлика от другите прахове в неговия състав има повърхностно активни вещества (ПАВ) от растителен произход, които могат да се използват в производството на екопродукти.

2. Измиващо средство за съдове.

Най-безопасното измиващо средство за съдове расте по дърветата –  Сапунено дърво. Плодът на дървото премахва с лекота всякакви замърсявания дори и в студена вода, а благодарение на веществото сапонин се образува естествена пяна.

3.Турмалинови сфери за пране.

Те се грижат за вашето здраве, пестят от вашите пари и се грижат за екологията! Сферите се състоят от гранули турмалин, зеолит, сребро и други редкоземни метали.

4.Шампоан на основата на сапунен орех.

Този продукт е създаден за хора с кожни заболявания, които не могат да използват всякакви химични средства. Може да се използва и като душ гел. Съдържа 99,9% натурални съставки и само 0,01% консерванти.

С ТианДе са посадени повече от 1 000 000 дървета. Екологичният проект продължава!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК