ПРОГРАМА „ПОДКРЕПА НА ЗДРАВЕТО НА СТОМАХА“

здравето на стомаха

Програма „Подкрепа на здравето на стомаха“

Програмата „Подкрепа на здравето на стомаха“ от ТианДе ще помогне на съвременния човек да възстанови функционалната активност на стомаха. За жалост, по-голяма част от населението е подложена на чести натоварвания и липса на правилен режим на хранене.

Забелязвали ли сте, че при стрес стомахът сякаш се свива или се появя тежест, киселини, гадене, прерастващи в „стомашен гастрит “ или язва? Мнозина чувстват подобен дискомфорт след закуска в движение и набързо, след хранене с тестени изделия, след празнична трапеза. Често игнорираме такива сигнали или вземаме хапче, което сме видели в случайна реклама, и отново се залавяме за работата си. И така до следващите подобни ситуации…

Всичко това първо „се посреща“ от стомаха. Храната попада в него под формата на хранителна бучка, където под действието на солната киселина се разделя. Когато стомахът не може да се справи, той дава сигналите, за които говорихме по-горе. Какво се случва, ако човек не обърне внимание? PH-то на стомаха се променя и се нарушава неговата работа.

Когато функциите на стомаха са отслабени, той става по-податлив на инфекции, като често срещаната Хеликобактер пилори. Доказано е, че тази бактерия, причинявайки дразнене на стомашно-чревната лигавица, води до развитието на много заболявания, включително гастрит и язви. За лечение обикновено се препоръчват антибиотици, които от своя страна може да причинят нарушения на микрофлората. Ако човек има силен имунитет и здравословна храносмилателна система, тялото разпознава Хеликобактерията и я неутрализира. Ако имунитетът на тялото е отслабен, рискът от развитие на стомашно-чревни заболявания се увеличава значително.

Външни проявления на стомашната дисфункция са: потъмняване на тена на лицето, акне, мазна или суха кожа, ранни бръчки, чупливи нокти и коса, постоянна умора, раздразнителност и др.

Етап 1 – основен
ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРОДУКТИ. Продължителност – 30 дни

Етап 2 – закрепващ
Продължителност – 30 дни

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА КОМБИНАЦИЯ
НАПИТКИ

Препоръчителни продукти

ХРАНА. Препоръчителна разтоварваща диета с ограничение на животински протеини.

  • По време на курса храната трябва да е лека.
  • Изберете нискокалорични и лесно смилаеми храни.
  • Ограничете солта, консервираната, пържена и пушена храна.
  • Опитайте се да откажете захарта, кофеина, алкохола.
  • Яжте повече зеленчуци и плодове. Те съдържат целулоза, стимулираща прочистване на червата.

 

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК