РАЗПЛЕТЕТЕ ВСИЧКИ ВЪЗЛИ: БАЛСАМ ЗА ЛАМИНИРАНЕ НА КОСАТА.

възли

Разплете всички възли: балсам за ламиниране на косата.

Косата се заплита и става на възли? Искате ли да приключи този кошмар? Използвайте продукт, който не позволява на косата да се заплита.

„Какъв е този продукт?” – ще попитате вие. А ние ще ви отговорим: „Най-добрият от най-добрите!”.

Кондиционер, който изглажда косата и не я заплита. Такъв ефект се постига благодарение на отличния състав.

биоламиниране

Най-хубавите компоненти в този кондиционер са:

  • Комплекс за гладка коса STEPANQUAT – помага за лесното разресване на косата. Сега ще се справите с непослушната коса много по-лесно! Къдрава и дълга, увредена и склонна към заплитане – разресването на всеки тип проблемна коса ще стане видимо по-лесно. Освен това, комплексът притежава антистатични свойства, придава на косата мекота и удивителна гладкост.
  • Аминокиселини на царевичен глутен – това са метионин, лизин и треонин. Метионинът съдържа сяра, която е необходим компонент на кератина, структурообразуващия протеин на косата. Това е незаменима аминокиселина, която не може да се синтезира от организма и постъпва в него единствено чрез храна или добавки. Лизинът се явява строителен материал на колагена. Американските учени за доказали, че приема на лизин може да стопира косопада при андрогенна алопеция. Треонинът осигурява кондиционирането на кожата и косата, притежава антистатично свойство.

царевичен глутен

Използвайки кондиционерът от серия Fresh Click с ефект на биоламиниране ще забравите за заплитането и ще се насладите на гладка и бляскава коса.

А също така този кондиционер ще ви помогне да се справите с наелектризираната коса. Така че продуктът е идеален за есенното време.

Между другото, към този кондиционер добавете шампоана за дълбоко почистване.

Шампоанът за дълбоко почистване от серия Fresh Click с дървесен въглен нежно почиства косата и кожата на главата от всичко излишно! Голям част от стилизиращите продукти е невъзможно да се измият напълно с обикновен шампоан за ежедневна грижа. Част от тях остава и след това се натрупва върху косата и скалпа. А това затруднява работата на маските и балсамите – полезните вещества не могат да преминат през слоя замърсявания! Дървесният въглен е способен да премахне от косата всичко ненужно и да отвори пътя на питателните вещества.

въглен

Главната задача на дървесния въглен, разбира се, е да адсорбира замърсяванията. На първо място, това засяга себума, потта, праха, остатъците от стилизиращите продукти. Шампоанът дълбоко почиства кожата на главата, а също косата по цялата дължина. Неговата нежна формула не изсушава и не стяга кожата. При редовна употреба стабилизира работата на мастните жлези – косата ще остане свежа за по-дълго време, запазва обема в корените. Шампоанът работи най-добре върху коса и скалп с повишена секреция на себум.

Между другото, дървесният въглен е често срещан компонент в шампоаните против пърхот. Сам по себе си той не се бори с гъбичките, но отлично изпълнява почистваща функция и деликатно премахва мъртвите люспи. Освен това, дървесният въглен лишава бактериите и гъбичките от питателна среда: колкото е по-ниско съдържанието на мазнини в кожата, толкова е по-малък рискът от поява на пърхот.

fresh click

Пробвайте двата продукта за коса от серия Fresh Click и ще се убедите в тяхната ефективност!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК