ЗАЩИТЕТЕ КОЖАТА НА РЪЦЕТЕ ОТ РАБОТАТА В ГРАДИНАТА!

ръцете

Защитете кожата на ръцете от работата в градината!

Мили момичета, как е настроението на село? Готови ли сте за работа в градината? Разбира се, че предстои много работа, но колко хубаво ще бъде през следващите три сезона да хапвате истински зеленчуци, отгледани от ръцете ви, и да почерпите вашите приятели!

Може би, някой ще ви се изсмее сега и ще си помисли: „Какво село, XXI век…”.Ще ви се изсмее и ще отиде да си купи зеленчуци с пестициди от най-близкия супермаркет. Но ние знаем, че е важно качеството на продуктите и не се срамуваме от село.

село

Стереотипът за това, че жените на село са със забрадки, които ден и нощ без да се изправят са в градината, и са безнадеждно остарели. През XXI век тези жени изобщо не изглеждат така. Днес, за да се избяга от суматохата и забързания ритъм на града, все повече хора си купуват къщи на село с цел да получат спокойствие и единство с природата. Това може да са бизнес дами на средна възраст, и млади момичета на свободна практика, и художник със свободен дух. Някои отглеждат зеленчуци, някои рядък сорт ориз, други засаждат трева. Но какъвто и вид работа да изберете, най-важното е да се чувствате добре и удовлетворени.

Има едно „но”. Селската работа, работата със земята и тревата могат буквално за нула време да „убие” вашия маникюр и много силно да изсуши кожата на ръцете. Предвиждайки въпроса „Е какво, не може ли да сложим ръкавици?”, ще ви отговорим: не всички хора се чувстват комфортно и удобно с тях. Едни се оплакват, че в ръкавиците кожата на ръцете не може да диша и след това дълго време миришат на гума, други споделят, че земята, тревата трябва да се усещат с ръце, зареждайки се с енергия от тези природни източници.

Селски живот и красиви ръце – възможно ли е?

Естествено, че да!

ръце

Дори ако сте огромна почитателка на красивия маникюр и идеално гладката кожа на ръцете, не се отказвайте от любимото си хоби! Просто преди да започнете работа „си сложете” „Течните ръкавици”.

Кремът „Течни ръкавици” съдържа ефективни компоненти, които образуват тънък невидим филм върху вашите ръце. Този филм пропуска въздуха и така позволява на кожата да диша. „Течните ръкавици” задържат влагата в кожата, запазвайки нейната липидна бариера, което означава, че ще запазите гладкостта и младостта на ръцете си.

течни ръкавици

Невидимият филм ще защити кожата на ръцете от негативното въздействие на органичните и минерални замърсители (например, сухата земя), а също така няма да позволи да проникнат замърсявания в порите и естествените кожни гънки. Благодарение на добре разработения състав и консистенцията продуктът напълно покрива кожата на ръцете с филм, защитавайки от попадане на замърсявания дори в най-фината бръчка.

Защитният крем не оставя лепкаво усещане, не дразни кожната покривка и е подходящ за всеки тип кожа.

крем

Благодарение на омекотяващите компоненти в състава на защитния крем се запазва гладкостта и нежността на кожата на ръцете.

Между другото, кремът лесно се измива с вода!

Пожелаваме ви добра реколта, скъпи градинари!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК