ПРИЯТНА РАЗХОДКА С ЕМУЛСИЯ „ГОРСКА РАЗХОДКА“!

разходка

Приятна разходка с емулсия „Горска разходка“!

Ако страшно много обичате пътешествията и далечните разходки, не се отказвайте! Знаете ли, че не всички издържат на дълга разходка? И по-точно не издържа кръвоносната система на някои хора.

Варикоза и тежест в краката

Ако не сте запознат с този проблем и не усещате болки в крака, това е чудесно. Но научете как може да се предпазите и да облекчите симптомите. Освен това, може във вашето обкръжение да има хора, които имат такъв проблем и ще знаете как да им помогнете.

тежест

Каквото води до варикоза?

Историята за появата на това неприятно състояние започва много отдавна. Стоейки на два крака, човекът е получил на свое разположение умели и сръчни ръце и заедно с това неприятна „изненада” – варикоза. Може да се каже, че това е заплащането на човека за възможността да ходи изправен, тъй като четириногите никога не страдат от варикоза!

варикоза

Върху венозната система на краката има огромно натоварване. Въпреки силата на земното притегляне кръвта от краката се връща към сърцето отдолу нагоре! Движението на кръвта се затруднява заради високото хидростатично напрежение, дължащо се на гравитацията, действаща във вертикална посока, а също така високото напрежение в коремната кухина. Колкото повече тежи тялото, толкова повече се натоварват краката и кръвообращението в тях. В зоната на риск са всички хора, които всекидневно се движат много и стоят прави.

Още един важен фактор за появата на варикоза е генетичната предразположеност. При голяма част от хората тази болест е предадена от родителите. Статистиката в този случай е ясна: тези, чиито родители са страдали от това заболяване, имат вероятност да получат варикоза на 70%. Но такъв риск може да се избегне, ако не се създават съпътстващи фактори. Наследствената варикоза често се появява в ранна възраст.

При жените варикоза може внезапно да се появи по време на бременност или дори през пубертета. Заради особеностите на женския организъм периодите на хормонални нарушения стават причина за стагнация на кръвта. Най-опасните етапи са пубертет, бременност, периодът след раждането.

жени

Също опасен е периодът, когато настъпва климаксът. В женския организъм има определени моменти, когато естрогенът е недостатъчен. Вместо него преобладава така наречения хормон на жълто тяло. Смята се, че точно той оказва на мускулатурата отслабващо действие. Това помага за разширяване на вените.

Също така на състоянието на съдовете въздейства стреса и нервните разстройства. В стените на вените има нервни окончания, които им придават здравина. Заради повишеното налягане в тях, излагането на токсини, алкохола луменът на съдовете губи тонус и се разширява.

Симптоми

Ето кои са основните симптоми за начален стадий на варикозно разширени вени, когато „сините вени” още са незабележими и тяхната поява може да се предотврати:

  • Поява на болка в краката, усещане на топлина, а понякога парене във вените на краката;
  • Тежест в краката;
  • Вечер се появяват оттоци;
  • През нощта се появяват крампи.

Как да се намали болката?

Разбира се, използвайте растителни „венотоници”, които подобряват състоянието на съдовете.

Ние събрахме най-силните природни „венотоници” и ги обединихме в състава на емулсия от серия Dr. Taiga. Родината на много от тях е сибирската тайга, която се слави със суровите си условия: температурните промени достигат 100 градуса! Само най-силните и приспособени растения могат да оцелеят. С всяко следващо поколение те стават все по-издръжливи и по-издръжливи. В тайгата могат да се открият наистина уникални растения, които притежават огромна лечебна сила. Тайгата е истински доктор, който притежава силата да се справи с много заболявания.

емулсия

Благодарение на активния си състав емулсията намалява капилярните мрежи и предпазва от тяхната поява.

Активните компоненти помагат „да се раздвижи кръвта”, като по този начин подобряват кръвообращението на тъканите. За да се предотврати появата на оттоци и чувството на тежест в краката вечер, трябва да се нанася емулсията върху проблемните зони сутрин.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК