ПРОГРАМА „ЗДРАВОСЛОВЕН СЪН“

Програма Здравословен сън

Програма „Здравословен сън“

Програма „Здравословен сън“ на корпорацията ТианДе ще помогне на тялото ви да се отърси от безпокойството, да се отпусне и да си почине добре.

Труден ли беше денят ви? Изтощителен ли?

Останали сте без сили и само, докато легнете и ще заспите. Но въпреки умората, просто не може да заспите. В главата ви бушуват толкова мисли, информационен шум, притеснения за децата, решаване на работни казуси! Дълго време не може да заспите, а на сутринта се чувствате съкрушени. Всеки си има тревоги, но проблемът с некачествения сън в съвременния свят е много наболял. И не става въпрос само за безсънието, а  за това, че всичко води до неправилно протичане на важни за организма процеси, случващи се по време на сън.

По време на сън се произвежда хормонът кортизол. Задачата на този хормон е да осигури на тялото достатъчно енергия. Сутрин, преди да се събудите, в организма има много кортизол. Но вечер, когато човек постепенно трябва да се успокои и да си легне, трябва да има малко количество от него. Обикновено правим всичко вечер като гледане на филми, спортуване, четене на книги, анализ на важни документи от работа, почистване… Но нивата на кортизол остават все още високи, което е сигнал за мозъка да продължи да работи.

Сънят и тялото.

Добрият сън е важна основа за здравето, красотата, активността и бодростта. Какво се случва, когато си лягаме по различно време или когато спим по-малко, отколкото тялото изисква? Летаргията и сънливостта са само някои от обезпокоителните проблеми. Увеличава се натоварването на ендокринната и нервната система, с което не могат да се справят. Тялото няма време да произвежда необходимите хормони по време на сън, което води до сърдечни заболявания, диабет и инсулт. Бързината на реакциите намалява, човек трудно се концентрира, появяват се проблеми със зрението. За нормализирането на съня трябва да се подходи, преминавайки през няколко етапа.

1. Сънят е необходим за адекватното функциониране на нервната система, която от своя страна реагира остро на хронична интоксикация на тялото. Благодарение на програмата „Базова детоксикация“ може да намалите стреса на тялото като цяло и по-специално на нервната система.

2. Поемете контрола върху стреса! Това ще ви помогне да вкарате в ред хормоните. Обърнете внимание на програмата „Антистрес“.

3. Сънят е необходим за презареждане на „батериите“ на мозъка и има определени ритми за възстановяване на тялото. Запомнете важното правило: днес трябва да си легнете, а утре да се събудите.

Етап 1 – задължителни продукти
Продължителност – 1 месец

Етап 2 – закрепващ
Продължителност – 1 месец

Препоръчителни продукти, с които може да допълните програмата. 

 

 

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК