ВКУСЪТ ОТ ДЕТСТВОТО – КАКАО С МЛЯКО

какао

Вкусът от детството – какао с мляко

Ще се съгласите с нас, че миризмата на шоколад и вкусът на какао ни връщат в детството. Само си представете: ваканция, не трябва да ходиш на училище, най-любимите хора са си у дома и можеш да гледаш анимационни филми. Разтворимата напитка „Какао с гръцки орех и йод“ е вкусна напитка за деца над 3-годишна възраст, която ще се хареса и на родителите.

Лесно ли давате на детето нещо полезно? Например, витамини в капсула. Като по закон, трябва да се правят уговорки, а понякога и шантаж. А бонбоните и другите сладки най-често трябва да се крият. Детето винаги има апетит за нещо вкусно.

Ние решихме да опаковаме полезното в детско лакомство. Вкусно какао с полезен състав: рожков (смлени бобчета от дървото Рожков), протеин от гръцки орехи и йод.

напитка

Каква е разликата от обикновеното какао?

Ще попитате каква е разликата от обикновеното какао, което се продава в магазините? Нашата обичайна напитка е какао на прах със захар, сместа е нужно малко да се свари и желателно с мляко. А захарта в такава смес е наистина много, практически 50%. Иначе напитката ще бъде кисела и горчива.

Разтворимата напитка „Какао с гръцки орехи и йод“ е създадена на основата на алкализирано какао на прах. Точно заради това и яркият шоколадов вкус се разкрива дори без захар. Освен това, в състава на напитката има рожков, който има шоколадов вкус и често се използва в сладкарските изделия като полезен заместител на сладкото. Рожков се смята за здравословен заместител на шоколада и какаото. Например, той се използва в храната на болните от захарен диабет и други заболявания, свързани с нарушената обмяна на веществата. „Имувенок“ е повече от какао!

Вкусен източник на йод

В състава:

  • Алкализирано какао – запазва всички ползи на рожков и се разтваря без остатъци.
  • Рожков (бобчета от дървото Рожков) – здравословен заместител на шоколада, помага за нормалната функция на червата, повишава имунитета.

рожков

  • Протеин на гръцки орех – качествен строителен материал за вътрешните органи и системи в целия организъм. Съдържа витамини, макро- и микроелементи, а също незаменими и заменими аминокиселини, включително полиненаситните омега-3 и -6, фибри, аргинин и лецитин.

орехи

  • Йод (30% от дневната доза) – жизнено необходим микроелемент, който участва в състава на хормоните на щитовидната жлеза и осигурява нейната нормална функция.

йод

  • Пектин – разтворими хранителни фибри, които поддържат здравето на чревната микрофлора. В състава на напитката, разбира се, се съдържа захар като усилител на вкуса. Но е твърде малко.

Лесно приготвяне

Приготвянето на какаото е много лесно. Съдържанието на един пакет трябва да се изсипе в чаша и да се добави 150 мл гореща вода. Със сигурност би било по-вкусно, ако вместо вода налейте горещо мляко (може да бъде животинско и растително). Какво друго? Единствено остана да разбъркате добре. Напитката е готова и може да се пие един-два пъти на ден.

Нека вашето дете расте щастливо и здраво заедно с „Имувенок“!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК